Wat u moet weten over uw bedrijfsopleiding

Bedrijfstrainingen

 

Wat u zoekt in bedrijfsopleidingsprogramma’s is een evenwicht tussen hulpmiddelen en wijsheid. Ze moeten en zullen u duidelijk een meer naadloos en plezierig proces geven om uw bedrijf te laten groeien. Denk aan elke trainingssessie die we in het verleden in bedrijfs-Amerika hebben gehad, van begin tot eind, en u zult duidelijk zien dat onze handelingen nabootsen wat er voor ons was uitgestippeld.

Kijk naar een willekeurige opleidingsworkshop en u zult ongetwijfeld een lijst van professionele gereedschappen zien die zo lang is dat u sommige van die gereedschappen in de meeste gevallen niet eens zult overwegen. U zult ook bijna zeker merken dat na het leren van slechts een paar van de gegeven tools, er zeker een aantal dingen zijn die we niet eens kunnen overwegen om zonder te doen. Hoe betrokken uw bedrijf ook is of mag zijn, u kunt geen tijd verspillen met het “aanleren van de gebruiken” van een onervaren trainer. De maatschappij is voor het leven-leren wat echt werkt in de echte wereld!

Bijvoorbeeld, het is totaal onprofessioneel van een instructeur om tegen een student te zeggen,

“Sta op en banken het rode licht, nu beweeg de auto naar rechts naar het rode licht!”

Dan later bij aankomst op de plaats van het ongeval, wil de instructeur je echt, echt laten weten dat alles niet in jouw voordeel is wanneer je door het rode licht rijdt en het rode licht achter je raakt. Hoe kunnen ze, ondanks alle training die ze mogelijk in het verleden hebben gehad, zo’n belachelijke uitspraak doen? Wat vertellen onze hersenen ons, nadat we getraind hebben om het te geloven, is dat “roep het als een geel licht” meer kans heeft op een positief resultaat dan de uitdrukking “roep het als een rood licht”?

Als u als bedrijfseigenaar of manager serieus bent over de resultaten die u voor uw bedrijf wilt bereiken, wees dan bereid om nieuwe manieren uit te proberen om dingen te leren doen. Dat is juist. Wees bereid om nieuwe en andere dingen te proberen. Je moet je gewoon comfortabel gaan voelen met mislukking. U kunt het zich niet veroorloven om bang te zijn voor mislukking! Angst en bezorgdheid zijn niet omdat we slechte, gekke mensen zijn. Het is omdat we onze hersenen getraind hebben om niet te proberen zonder te falen. We zijn gewoon zo gewend aan het vermijden van mislukking dat we vaak niet eens beseffen hoe succesvol we zouden zijn als we het alleen maar probeerden!

In plaats van te kijken naar leren van anderen, zou uw bedrijf misschien verandering moeten krijgen om van uw eigen fouten te leren. Neem een aantal nieuwe onbeperkte gangen. Lees boeken! Blokkeer alle anderen, of beperk op zijn minst de tijd van anderen, en besteed elke dag tijd aan een specifiek gebied waar u meer over moet leren. Neem mijn advies aan: Voel je comfortabel met ongemakkelijk! De echte leerling zal met u delen dat hij leert van ongemakkelijke momenten, en u moet zich zeker ook op uw gemak voelen.

tussenpozen die mij waarschuwden is om verschillende redenen, terwijl ik de afgelopen week in mijn huis van het ene raam naar het andere rende, maar het maakte me alleen maar beter gewoon de tijd te hebben om me voor te bereiden op wat er stond te gebeuren.

Ik begon met de oefening, waarbij ik me concentreerde op mijn fysiologie – ja, wat er door mijn hoofd gaat, is mijn uitdrukking en mijn houding. Ik volgde dat op door mijn ademhalingspatroon te veranderen. Ik concentreerde me op wat nodig was en nam het van daaruit over. Ik probeerde het zo zachtjes mogelijk te doen – nek- en schouderspanning, het ademhalingspatroon – net rustig genoeg waar dat tot een vloek had kunnen leiden, waarvan ik met plezier zal melden dat die onherstelbaar is en helemaal TopSecret!

Jaren geleden nam ik kennis van een van de overweldigend populaire modellen in Sky een paar jaar geleden, degene met enorm hypnotiserende ogen. Mijn eerste reactie was: “ze wordt belachelijk gemaakt, ze heeft niet zo veel ervaring in de industrie, zou ze de moed hebben om dat te doen?”, ik hoorde al die woorden in mijn hoofd. Op dat moment kwam er een beetje van dat terug in mij.

Lees meer:
Business coach
Team Management

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *