Meningen over tattoo

Tattoo Arnhem

Piercings en tatoeages werden een tijd geleden gezien als gothic. In de meeste gevallen werd jaren geleden een tatoeage in iemands onderarm gezet, waar dan ook, of een piercing in het oor. Hoewel het waar is dat zowel piercen als tatoeëren gothic waren, worden beide in modernere tijden gezien als een manier om de huid “zwart te maken” en piercings nog interessanter te maken. Net zoals we zagen hoe haar op stukken werd gevlochten, en hoe nagels werden gesmeed om hun modern ogende aantrekkingskracht, zijn tatoeëren en piercen beide aantrekkelijke esthetica’s.

Verkenning van de landingsbaanstrategie van 2008

Wie nog nooit een navelpiercing heeft gezien, zal niet verbaasd zijn dat ze niet zo aantrekkelijk zijn als hij had gehoopt. In feite beginnen buikpiercings/tatoeages overschaduwd te worden als een gebied van slechte lichaamskeuze, waarbij jeugd en schoonheid sterk op de achtergrond komen. Hoewel we allemaal erkennen dat jeugd en schoonheid belangrijk zijn, vaak meer dan het vermogen van een tatoeage om “een statement te maken” met betrekking tot iemands diepgewortelde persoonlijkheid, is het gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel mensen bang zijn om door te gaan met een tatoeage voordat een tatoeage volledig is ontwikkeld op het lichaam.

Advies in verband met gezondheid

Het is waar dat er infecties kunnen optreden in tatoeage-/piercinggebieden, maar als er geen infectie is, waarom zou u uzelf er dan van weerhouden door te gaan? Neem alle relevante gezondheidswaarschuwingen in acht met betrekking tot dit soort ingrepen. Zorg voor uw eigen veiligheid, maar denk ook aan de personen of lichamen waarmee u in contact komt, het is noodzakelijk om elementaire hygiënische voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, zodat we verdere infecties kunnen vermijden en voorkomen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *