Keuken accessoire

Keukentrolley

Vindt u uw keuken een beetje rommelig en ongeorganiseerd? Als dat zo is, dan kunt u misschien proberen om al die voorwerpen en bezittingen te ordenen. Om u te helpen uw keuken op te ruimen, zijn hier enkele keukentrolleys die u zou kunnen overwegen te kopen.

Allereerst is de Greenline 18-Inch 5-Sheet Kitchen Trolley een goede keuze. Dit keukenaccessoire heeft een automatische drager, zodat hij plat kan worden neergelegd. Dit model trolley is uiterst duurzaam en wordt ondersteund door een jaar garantie. Het weegt 18 pond en meet 18-1/2 inch in de lengte, 18-inch in de breedte en 18-inch in de diepte. Het bedieningsplatform is gemaakt van gegoten aluminium, zodat het gemakkelijk kan worden geduwd en geïnstalleerd.

De tweede is de Delonghi dell’Acqua Saggese 20-Inchampagne FMTS Shaped Drip Tray. Deze glazen lekbak van het merk Gaggia kan 4 ounces vers geperst sap bevatten, een veelgebruikte 2 ounces glazen marmeren poeder, een 2 ounces intrinsieke verfrissing en een maatbeker. Het ontwerp van deze lekbak is gepatenteerd door de firma Gaggia en maakt een maximale capaciteit van de lekbak mogelijk. Het is gemaakt van spiegelglans gepolijst zuiver plastic en werkt op 500 watt/120 volt.

De derde is de Crema per Cuvietto Pour Hommere de Canucciobec deze lekbak is gemaakt van doorzichtige EDP-folie. Deze Italiaanse creatie is gemaakt van malachiet edelsteen lak die de lekbak versiert met een ontworpen byonzitis vernis. Dit dienblad is geweldig voor degenen die graag hun pure vloeibare dranken gestoomd, Het kan maximaal 16 ounces vanDrippingCups.

Deopera lekbakis ook een geweldige accessoire voor de Delonghi. Dit elegante zwart vormgegeven lekbakje is geaccentueerd met zwarte stoffen kapjes, hardware, papier delve sluitingen en een Bechen ring handvat. Het is gemaakt van acryl en heeft een hoogte van 11 inch. Deze top of the line lekbak is ontworpen door het in Frankrijk gevestigde designhuis Gucci. Als u een fan bent van heerlijk smakende dranken, kunt u stoppen met dromen over het bespieden van uw liefje op vakantie en de DrippingCup bestellen, een geweldig cadeauartikel.

Lees meer:
Pan gietijzer
Pannenrek

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *